Termeni si conditii

Termeni şi condiţii de vizitare si utilizare a site-ului www.e-fashion.ro

Site-ul www.e-fashion.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii ——— SRL, denumita în continuare E-Fashion. Accesarea, utilizarea, comenzile şi achizitiile de pe site-ul e-fashion.ro presupune acordul dumneavoastra tacit referitor la termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

E-Fashion îsi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor sau vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii de utilizare pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila în acest sens, intrand în vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate în aceasta pagina, luând asfel cunostiinta de termenii si conditiile de utilizare ale site-ului e-fashion.ro.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.e-fashion.ro, incluzand, dar fara a se limita la, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi, fragmente de cod si orice alte date, este proprietatea E-Fashion sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul E-Fashion.Ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@e-fashion.ro.

Garantia articolelor

Magazinul E-Fashion ofera o garantie de 30 de zile calendaristice, conform OG34/2014. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.
E-Fashion.Ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa E-Fashion.

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Protectia datelor cu caracter personal

E-Fashion este înregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. ——-.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este utilizarea lor în vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dvoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

E-Fashion.Ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate exclusiv în urmatoarele scopuri:

  • facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
  • livrarea produselor comandate de catre dumneavoastra.

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta on-line.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul E-Fashion. In cazul în care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul E-Fashion.

E-Fashion nu încurajeaza SPAM-ul (reclama nedorita), nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca, la anumite perioade de timp, sa primiti mesaje electronice din partea noastra cu ofertele sau noutatile disponibile.

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@e-fashion.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu mesaj electronic la aceeasi adresa.

preloader