Cum cumpar?

Cum cumperi de la magazinul E-Fashion.ro

Plasarea comenzilor

Comenzile pot fi plasate telefonic, prin e-mail sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent în cadrul site-ului E-Fashion.

Pentru comenzi telefonice va asteptam la numarul de telefon 0734.000.888, urmând ca un consultant E-Fashion sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00, iar sâmbata în intervalul orar 09:30-14:00.

Pentru comenzi transmise prin e-mail pot fi utilizate adresele vanzari@e-fashion.ro sau contact@e-fashion.ro. Comenzile prin e-mail trebuie sa contina specificatii exacte si detaliate despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon, persoana de contact, etc.).

Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte.

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere!

 

Metode de plata

Plata poate fi facuta ramburs, în momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate sau electronic, cu cardul, prin Serviciul Mobil de Plata.

preloader